Etentje A’s

Voorstelling van de partners en de kalender 2024

Het seizoen zit er al eventjes op. Zondagen spenderen we in het tussenseizoen maximaal bij vrouw (en kinderen) zodat we op de nodige goodwill kunnen rekenen voor het nieuwe seizoen. En dat seizoen belooft er eentje te worden met wat meer uitdagingen dan gewoonlijk. Naast de wekelijkse ritten worden 5 evenementen ingepland. 5 doelen om naartoe te trainen zeg maar.

De Leievrienden A gaan dus op wat extra goodwill moeten rekenen voor komend seizoen. Laat ik direct de partners maar mee het bad intrekken moet Bas gedacht hebben. Een pre-kerstdineetje was het plan om de stakeholders/partners een beetje te masseren. En of het een leuke avond was. 11 Leievrienden A genoten van spijs en drank in het ons gekende Boldershof. We leerden elkaar weer wat beter kennen en ontmoetten de Leievriendin achter de Leievriend. Check out de sfeerfoto’s.

Terug naar de kalender 2024 en de 5 grote afspraken!

Eind mei zal deelgenomen worden aan de cyclo Gent-Wevelgem. We gingen er vorig jaar al eens een kijkje nemen en de hellingen in Heuveland smaken naar meer. Vervolgens plannen we in april een Ronde van Vlaanderen ritje met vertrek in Oudenaarde. Het grote doel van 2024 wordt een verlengd weekendje Provence met de beklimming van de Mont Ventoux als apotheose. Na 2 geslaagde fietsweekendjes in La Roche en Namen begeven we ons dus op 1 mei naar het buitenland.

Toch keren we ook nog eens terug naar Namen maar dan in de vorm van een daguitstap in juni. Het laatste doel valt na de zomer in September maar we houden er nog even de spanning door verdere details later te communiceren.

Ziezo, de mentale voorbereiding kan nu al beginnen. De fysieke voorbereiding start met de eerste clubrit op 3 maart. Hopelijk iedereen op post